Werk met mij

HELEN, SPELEN & ONBERISPELIJK ZIJN

3 maanden coachingsprogramma

Ik bied stoere vrouwen die al heel lang sterk hebben moeten zijn een diepgaande begeleiding met alle ruimte en veiligheid aan om “oud zeer” te helen. We ontdekken samen welke overtuigingen er zitten die er tot op de dag van vandaag voor hebben gezorgd dat je niet echt goed voor jezelf zorgt.  Welke gedachten en opvattingen zorgen ervoor dat jij de beloftes aan jezelf keer op keer verbreekt?

Ik leer je spelenderwijs hoe je andere gedachten kan creëren. Hoe je liefdevoller over jezelf, over wat je hebt meegemaakt en over anderen kunt gaan denken. Ontleer je gewoonten die niet meer bijdrage aan jouw welzijn, jouw geluk en gezondheid. Stap voor stap voegen we nieuwe sterke en bewuste patronen toe. Het is leuk en eenvoudig, anders zou ik het ook nooit gekund hebben 😉

Zo zal je ontdekken dat je in 12 weken tijd al een mega transformatie kan bereiken voor je lichaam en in je bol!

Als je denkt ‘dit lijkt me wel wat, een nieuw leven creëren en mijn tegenslag niet meer tegen mij te laten werken maar voor mij’  dan kunnen we de komende twaalf weken samen aan de slag.

Je krijgt dan van mij:

Maak opdrachten

Ik zet je aan het werk. Ik laat je nadenken en de dingen opschrijven. Zo halen we de issues uit je hoofd en kunnen we er samen anders naar gaan kijken.

Doe opdrachten

Gewoon doen. Het duurt 21 dagen om gewoontes af te leren en 90 dagen om gedrag aan te leren. Door het gewoon te gaan doen merk je het snelst effect.

12 x schriftelijk advies

Via de mail stuur ik je het meeste advies. Gewoonweg omdat je het dan kan lezen, herlezen en nog een keer kan lezen wanneer het jou uitkomt.

12 x mondeling coaching

Live, mobiel of via Skype evalueren wij jouw voortgang, geef ik je feed forward en kijk ik ter plekke naar wat je nodig hebt.

Doorlopende coaching

Tijdens het hele programma kan je een beroep op mij doen en zal ik er voor je zijn wanneer je mij het hardst nodig hebt. Een extra belafspraak is zo ingepland.

Investering

Allereerst is er jouw investering in jezelf. Je investeert tijd en energie in jezelf. Ook al werk ik mijn ass off voor jou tijdens dit programma, jij bent je bewust dat jij bereid moet zijn om uit je comfortzone te stappen, tijd vrij te maken om te kunnen helen, spelen en onberispelijk te kunnen zijn.

Als je echt wilt vind je een manier, anders een excuus.

De kosten voor dit 3 maanden programma bedragen € 299,- ex. BTW

EEN GEZOND LIJF MET DE PRINCIPES VAN HET ZONE LIFESTYLE

3 maanden coachingsprogramma

Nooit meer diëten. Weer leren om normaal te eten met gewoon eten uit de supermarkt. Normale porties. Geen gedoe. Alle voedingstoffen binnenkrijgen die je nodig hebt EN NOG AFVALLEN OOK! Goed voor jou en je gezin.

Stop met zoeken.

Ik leer de principes van het zonedieet en begeleid je naar een gezondere toekomst, een slank lijf met een ton aan energie!

Hoe dan?

Ik zorg ervoor dat je alle oude overtuigingen en kennis over eten over de schutting kan kieperen. Ik leg je de bewezen functie van voeding uit. Wat deze voor je doet, hoe je deze toepast en in welke hoeveelheid.

Zo zal je ontdekken dat je in 12 weken tijd al een mega boost kan krijgen voor je gezondheid en een slanker sterker lijf.

Als je denkt dit lijkt me wel wat, mijn gezondheid verbeteren en er veel beter uit gaan zien’ dan kunnen wij de komende twaalf weken samen aan de slag.

Je krijgt dan van mij:

Maak opdrachten

Ik zet je aan het werk. Ik leer je plannen. Ik maak je bewust van de keuzes die je kan maken. Ik leer je voorbereiden. Voorbereiden van het eten, voorbereiden op andere situaties en voorbereiden op succesvol beter worden en je beter voelen.

Doe opdrachten

Gewoon doen. Het duurt 21 dagen om gewoontes af te leren en 90 dagen om gedrag aan te leren. Door het gewoon te gaan doen merk je het snelst effect.

12 x schriftelijk advies

Via de mail stuur ik je het meeste advies. Gewoonweg omdat je het dan kan lezen, herlezen en nog een keer kan lezen wanneer het jou uitkomt.

12 x mondeling coaching

Live, mobiel of via skype evalueren wij jouw voortgang, geef ik je feed forward en kijk ik ter plekke naar wat je nodig hebt.

Doorlopende coaching

Tijdens het hele programma kan je een beroep op mij doen en zal ik er voor je zijn wanneer je mij het hardst nodig hebt. Een extra belafspraak is zo ingepland.

Investering

Allereerst is er jouw investering in jezelf. Je investeert tijd en energie in jezelf. Ook al werk ik mijn ass off voor jou tijdens dit programma, jij bent je bewust dat jij bereid moet zijn om uit je comfortzone te stappen, tijd vrij te maken om te kunnen helen, spelen en onberispelijk te kunnen zijn.

Als je echt wilt vind je een manier, anders een excuus.

De kosten voor drie maanden coaching bedragen € 299,- euro ex. BTW

3 SESSIES VOORUIT

Alles loopt lekker, maar alleen net dan ene niet.

Een aankomende verandering op je werk of thuis. Je bent opeens niet zo zeker van je zaak, je kunnen of je voorkomen. Je bent even uit balans door onmin met jouzelf, je vent of je vriendin.

Je hebt een punt wat je dwarszit of het zit hoog en je zou daar wel over willen sparren, gewoon goed advies van een objectief persoon hierover willen horen, laagdrempelig en gelijk to the point.

Geen onderwerp is vreemd of raar, door blijven lopen met een issue waar je niet blij van wordt dat is pas gek eigenlijk.

Dus als je net even dat zetje in de goede richting kan gebruiken doe dan de sessie ‘Set van 3’.

Na 3 sessies laat ik je anders kijken naar jouw probleem, anders denken over jouw issue, en zal je zien dat je het anders gaat doen.

Dus als je het even niet meer weet, doe dan samen met mij een setje van 3 vooruit.

Mocht je twijfelen dan kan je natuurlijk altijd eerst even de gratis sessie aanvragen.

Want waarom zou je nog moeilijk doen als het samen kan?

De kosten voor drie sessies vooruit bedragen € 99,- ex. BTW