Over mij

Elke dag, ieder uur, mag je opnieuw beginnen. Op ieder moment in je leven kan je het besluit nemen “het” totaal anders te gaan doen. Het maakt niet uit hoe vaak je al geprobeerd hebt om aan jezelf te werken, hoe vaak of hoe lang jij jouw lichaam hebt verwaarloosd. Zelfs niet als het lichaam jou in de steek heeft gelaten. Het is niet meer van belang wat gisteren nog je uitgesproken mening was of hoe vaak jij denkt gefaald te hebben.

Het kan zomaar opeens totaal anders zijn. Totaal anders dan je al die tijd hebt gedacht. Het leven, jij en alles wat erin gebeurt. Het kan zoveel leuker zijn, zo gemakkelijker. Wanneer je jezelf echt gaat zien, van jezelf leert houden, dan zie je dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw welzijn.

Dan krijg je zin om de mouwen op te stropen, ballen te gaan kweken om het te gaan doen! Een nieuwe ik te creëren. Oude verhalen herschrijven. Leren los te laten zodat je met beide handen een prachtige toekomst kan aanpakken!

“Zelfs als je het voor je kiezen krijgt heb je een keuze”

Ik ben Herma Timmer. Nog volop in de leer aan de open universiteit van het leven.

In 2007 dacht ik mijn passie te hebben gevonden en werd ik zelfstandig ondernemer in de schoonheidsbranche. Ik haalde diploma’s en dure producten om te kunnen voldoen aan de vaak snelle, oppervlakkige schoonheidsidealen. Voor mijzelf en mijn klanten. Ik ging meer en meer zien dat het juist de innerlijke schoonheid was die het hardst liefdevolle aandacht nodig had.

Ik werd ziek, zo ziek dat ik, als ik niet geholpen werd, dood zou gaan. Om mijn leven niet te verliezen verloor ik alles. Mijn schoonheid, mijn vitaliteit, mijn bedrijf en mijn vertrouwen in de toekomst.

Ik ging schrijven. Ik pakte mijn oude passie op. Ik schreef alles op. Mijn drive naar onderzoek, mijn vragen, mijn ervaringen. Waarom zie ik de mooiste vrouwen worstelen en leven ze niet voluit? En hoe kan het dat ik vrouwen ontmoet die ogenschijnlijk alles hebben verloren en toch weten te genieten van het leven?

Ik heb de meeste waardevolle scholing gehad die ik maar kan wensen. Hard maar waardevol.

Ik heb 1 op 1 les gekregen van een briljant chirurg en preventie arts Dr. Kappel die mij alles heeft geleerd over voeding. Ook heb ik mijn eigen coaches die mij de afgelopen jaren hebben gesteund en begeleid. Door hen heb ik de ballen gekregen om mijn leven te leiden zoals ik dat wil, ongeacht wat is en wat was.

Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen te begeleiden die er door ziekte of een andere heftige ervaring niet meer alleen mooi uit willen zien maar die willen werken aan de bigger picture. Vrouwen die de verantwoordelijkheid voor hun gezondheid willen nemen. Door gemakkelijke, dagelijkse patronen aan te leren, op je gevoel leren te vertrouwen en simpele kennis opdoen over voeding leer je op een snelle manier de regie over jouw leven en welzijn terug te nemen.

Ik deel mijn inzichten en inspiraties zodat plezier hebben weer heel normaal is, wat het leven ons ook brengt.  Ik help mee met een never ending transformatie van een versie van jezelf die gewoon beter is. Heb jij ballen om echt beter te worden?

Meld je dan aan voor mijn tips, blogs en nieuws. Laat je inspireren om je leven te verbeteren. Schrijf je hieronder in en ontvang mijn updates in je mailbox.