Ervaringen

J.B

Mijn leven was vreselijk, zag eigenlijk geen toekomst meer. Mijn gezondheid en werk lieten me in de steek. Positief nee was ik niet…maar ineens kwam jij in me leven. Komt op me pad en het moest denk echt zo zijn. Heel wat gesprekken gehad, ook eerlijk verteld hoe me privĂ© leven was. Jij bent zo lief geweest, je luisterde je duwde me niet de grond in. Maar door jou kwam ik weer in leven…ging jou advies opvolgen. Was echt even moeilijk, maar elke dag ging het een stukje beter.

Na weken een stuk beter en nu voel ik me weer een power vrouw. Me werk terug wat ik weer graag wou, verpleegkundige. Mensen helpen en liefde geven. Door jou voel ik me weer gewaardeerd, wat was ik negatief. Af en toe komt het wel eens terug, en ben dan best verdrietig.

Maar dan komt Herma in me hoofd en zegt…kom op, je mag er zijn. Laat je niet van de wijs brengen en laat zien wie je bent. En ja het is zo…tuurlijk mag je verdrietig zijn en even goed huilen. Maar echt door jou ben ik heel ver gekomen en wil zeker nog verder. Lieve Herma dankjewel!

P

Ik kwam altijd voor een pedicure behandeling maar de gesprekken waren mij zoveel meer waard dan mooie voetjes. Toen ze stopte ben ik gebleven. Eind september heb ik mijn 3 maanden helen spelen en onberispelijk zijn afgerond. Ik had dit veel eerder willen ontdekken.

Nelleke

Niks is gek of raar bij haar, ik kan snel lachen om de dingen die ik eerst als grote problemen zag. Eeuwig dankbaar.

Desiree

Herma zegt altijd gewoon hoe het is, ik vond het niet altijd fijn maar het heeft er wel voor gezorgd dat het nu al heel lang super goed met me gaat.

E. M

Bij Herma voel en vind je de rust om tot jezelf te komen.

Nuchter en positief, altijd weer verbaasd hoe snel ze mij de positieve kant kan laten zien.

Witchita

Herma is een vrouw waarbij je altijd warm onthaald wordt. Ze stelt je op je gemak en toont oprechte interesse in wat je doet en hoe het met je gaat. Met Herma kun je onwijs lachen maar is ook een persoon die je kunt vertrouwen en waarmee je diepe gesprekken kunt hebben. Ze is sterk, daadkrachtig en ontzettend ambitieus.

Marijke

Mijn ervaring met Herma gaat over de jaren heen over veel enthousiasme, gedrevenheid gecombineerd met veel passie en compassie naar mensen toe.
Maar vooral een hele sterke vrouw die met de ervaringen in haar leven, veel voor anderen kan betekenen.