Borsten en Ballen 2.0

Een verhaal wat dicht aan mijn hart ligt en wat bij mij is gaan horen ook al heb ik het een aantal jaar geprobeerd weg te duwen. Gedaan alsof het niet meer bestond.

Het hoorde namelijk bij een klote tijd. Een hele zware nare tijd waar je eigenlijk niet meer aan wilt denken.

Borsten & Ballen is ontstaan toen alles om mij heen weg viel. Mijn gezondheid, mijn toekomst, mijn vertrouwen in mijn lijf, mijn inkomsten, mijn bedrijf. Alles viel in duigen.

Ik had niets meer te verliezen alleen mijn leven. Toen besloot ik om te gaan doen  wat ik het allerliefste doe. Schrijven. Mijn ervaringen, hersenspinsels en gevoelens delen zonder schroom en zonder schaamte. Ik genoot ervan. Het was mijn houvast, mijn afleiding en mogelijk mijn enige nalatenschap.

 

Nu zijn we ruim 4 jaar verder, Mijn gezondheid groeit, mijn persoonlijke ontwikkeling is never ending, mijn vertrouwen in de toekomst en lijf is 98 procent van de tijd meer dan goed. En ook al is nog lang niet alles peace and vree, ik ben 100% in peace met mijzelf.

 

Want toen ik eindelijk mijn leven weer op de rails had bleek ook ik geen trein te zijn. Ik heb keikogel hard moeten werken aan mijn herstel en balans en afgelopen jaren en tjonge jonge wat wist ik veel nog niet. Wat was ik aan het overleven en wat was ik mij totaal niet bewust van mijn eigen beperkingen. Zelfs niet toen ik alle regie kwijt was.

 

Pas wanneer de hele wereld denkt dat alles achter de rug is. Als alles weer lijkt terug te keren naar het “oude” Wanneer alles weer normaal zou moeten zijn dan begint het echte werk. Want wat is de definitie van normaal en past het “oude” je nog wel?

Het blijkt een onvoltooid verleden tijd te zijn, een verleden die je niet anders dan een eigen toekomst kan geven.

 

De afgelopen jaren waren heel heftig maar zo verschrikkelijk waardevol!

Ik heb zoveel geleerd, zoveel waarde ontdekt dat Borsten & Ballen uiteindelijk mijn mooiste life changing experiance is geworden.

 

Zo mooi en waardevol dat ik van Borsten & Ballen 2.0 mijn missie maak.

Want waarom zou ik nog langer mijn passie voor het leven en mijn kennis klein houden nu ik weet dat het leven het meervoud is van lef.

 

Take care

Herma